BLANCO Lifestyle

BLANCO Lifestyle is er voor iedereen die een actieve passie heeft en hier progressie in wil boeken. Mensen die de strijd met hun passie aangaan om zichzelf te verbeteren, te pushen en hier plezier aan beleven.

Om ons heen creëren we een team van ambassadeurs die onze visie en positieve kijk op het leven delen. Dit is ons BLANCO Lifestyle team. Samengesteld uit zoveel mogelijk verschillende mensen. Met allemaal een andere passie. Dat houdt ons fris. En zorgt ervoor dat we continue open blijven staan voor nieuwe uitdagingen.
Ons team brengt deze mindset naar buiten. En maken nieuwe vrienden enthousiast. Zoadat we samen plezier kunnen hebben. En elkaar aanmoedigen om vette dingen te blijven doen!

Try. Progress. Repeat.

Dit is BLANCO Lifestyle

 

bg_image

BLANCO Lifestyle

 

BLANCO Skateboards

BLANCO Skateboards is het eerste onderdeel van BLANCO Lifestyle. Binnen de organisatie ligt er veel roots in het skateboarden, waardoor het logisch was om dit als eerste aan te pakken.

We bieden een selectie van kwaliteitsproducten aan. Je hoeft niet te kiezen, dat hebben wij al voor je gedaan.
Dankzij ons eigen team van skateboarders weten we welke producten geschikt zijn. Onze riders testen uitvoerig alle producten en geven feedback. Deze feedback nemen we mee in nieuwe producten.
Naast kwaliteit streven we naar een eerlijke prijs. We zijn constant bezig met het verbeteren van productie, in- en verkoop kanalen. Wij zijn goedkoper dan dat je gewend bent voor soortgelijke producten. Dit betekent niet dat we bezuinigen op kwaliteit. Dit betekent dat we het proces van productie tot levering geoptimaliseerd hebben. Om een perfect totaalpakket aan onze markt te kunnen bieden

bg_image

BLANCO Skateboards