Wanneer heb ik mijn bestelling binnen?

Als je betaald via iDeal, PayPal of Mister Cash hebben we goed nieuws! Want voor 16:00 besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. 1-2 werkdagen later wordt je bestelling afgeleverd door PostNL.

Een bestelling waarvan de betaling via bankoverschrijving loopt, duurt helaas iets langer. Afhankelijk van de snelheid van jouw bank komt je bestelling na ongeveer 2-3 werkdagen aan op bestemming.

(Bovenstaande informatie geldt alleen voor bestemmingen in Nederland)

Hoe kan ik betalen?

We bieden de mogelijkheid om veilig met Ideal, Paypal, Mister Cash en bankoverschrijving te betalen.

Betaal ik verzendkosten?

Als je voor €25,- of meer besteld, betaal je geen verzendkosten. Als je onder dit bedrag zit moeten we verzendkosten rekenen. Deze zijn €5,95. Dit geldt alleen voor een Nederlands adres.

Naast Nederland, verzenden we op dit moment ook naar Luxemburg, Duitsland en België. Dit kost altijd €17,- om te verzenden.

Hoe zit het met garantie?

Elk schade geval zal door ons apart beoordeeld moeten worden. We hebben namelijk te maken met artikelen die fanatiek gebruikt worden. En verschillende garantieperiodes. Als jouw schade buiten het ‘normale’ slijt proces valt zullen we dit zonder problemen oplossen. Neem contact op met warranty@blancolifestyle.nl als je ongebruikelijke beschadigingen constateert. Een foto van het desbetreffende product is noodzakelijk. Vergeet daarnaast niet om je bestelnummer of aanschafdatum te vermelden. Op die manier kunnen we je sneller van dienst zijn.

Kan ik mijn product ruilen of terugsturen als ik niet tevreden ben?

Ja. Binnen 14 dagen na de aankoopdatum mag je het product retour sturen naar ons. Mits het product ongebruikt is. We zouden we graag de reden voor de retour willen weten, maar je mag ook zonder reden je aankopen retourneren.
Wil je alles weten over de retour procedure? Dan raden we je aan om onze pagina ‘Product retour’ te lezen.

Zijn de prijzen in de shop inclusief BTW?

Ja. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Tenzij duidelijk anders vermeld.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

De definitieve factuur van je bestelling wordt mee verzonden met je bestelde artikelen.

Welke maat skateboard heb ik nodig?

Onze skateboards zijn verkrijgbaar in 3 maten: 7,75, 8,00 en 8,25 inch. Deze maten geven de breedte van het skateboard aan. Het is vrij eenvoudig om een maat te kiezen. Voor jonge kinderen raden we 7,75 aan. Skate je veel op de straat? Dan past een 8,00 goed bij je. Deze flipt sneller dan een 8,25. De 8,25 is weer meer geschikt voor in de vert, mini-ramp en pool. Je hebt dan meer oppervlakte om op te staan. Daardoor zul je stabieler kunnen skaten. Natuurlijk zijn dit richtlijnen en is het heel persoonlijk. Maar als het om je eerste skateboard gaat, is bovenstaande informatie perfect om te volgen!